Avajang (28-01-16)
بچه ها من یه کارت 660 ti دارم برند گیگابایت حدود 7 ماه هست گارانتیش تموم شده . به طور ناگهانی تصویرش رفت من بردمش گارانتی اواژنگ مشهد گفتن ما تست میکنیم ولی اگه یکی از چیپ ها دچار مشکل شده ماشه با قطعاتش رو نداریم؟ خواستم از شما بپرسم اگه خدایی نکرده چیپ کارت دچار مشکل شده باشه من این کارت رو که فوق العاده تمیز و تقریبا گرون قیمت هست باید بندازم سطل اشغال یعنی هیچ راهی برای تعمیرش نیست؟؟؟ یا حتی فروش به عنوان کالای معیوب
آخرین ویرایش توسط Ofeno در تاریخ 28-01-16 انجام شده است
Avajang (28-01-16)
|
دوست گرامی با کاربر avajang خصوصی صحبت کنید . براتون هماهنگ کنند با شرکت آواژنگ شاید دفتر خدمات تهران بتونند کارت شما را با هزینه تعمیر کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ofeno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Ofeno (28-01-16)
اواژنگ مشهد به من گفته شنبه خبر میدیم که تعمیر میشه یا نه. خدایی نکرده اگه نشد حتما این کار رو انجام میدم هزینش اصلا مهم نیست فقط درست بشه. ممنون از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (28-01-16)
سلام دوست خوبم
اگر نتیجه نگرفتید پیام خصوصی بزنید به من براتون پیگیری میکنم . در صورت امکان اقدامات برای تعمیر کارت شما انجام شود .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقا ممنون از راهنمایی شما. من چند لحظه قبل پیام خصوصی به شما دادم که جوابش رو همین جا گرفتم .ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز نمایندگی اواژنگ مشهدگفت که یکی از چیپ های کارت دچار مشکل شده و تصویر نمیده و ما نمیتونیم درست کنیم!! بچه ها به نظر شما من چیکار کنم یعنی هیچ راهی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با سلام خدمت شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ofeno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به تشخیص خرابی چیپ بعید میدونم امکان تعمیر کارت گرافیک شما امکان پذیر باشه . در صورت تمایل شما میتونم هماهنگی لازم رو انجام بدیم برای ارسال کارت شما به دفتر خدمات تهران . در صورت تمایل PM بزنید تا هماهنگی های لازم را برای شما انجام بدم .
Shahryar (31-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks